Місіс Гарріс їде у Париж

Mrs. Harris Goes to Paris
Місіс Гарріс їде у Париж
1080
Оціни фільм
0 0
(0 голосів)
0

Фільм "Місіс Гарріс їде у Париж" розповідає історію простої англійської жінки на ім'я Гледіс Гарріс, яка працює прибиральницею. Вона живе скромним життям, але мріє про красиву сукню від італійського модного дому "Долче & Габбана". Однажды, побачивши сукню у модному магазині, вона вирішує, що має зробити все можливе, щоб реалізувати свою мрію.

Гледіс заощаджує гроші та вирушає до Парижа, щоб купити бажану сукню. У процесі подорожі вона стикається з різними викликами, але також знаходить нових друзів і відкриває для себе світ моди. Фільм порушує теми мрії, самореалізації та того, як важливо слідувати своїм бажанням, незалежно від обставин. Він є зворушливою історією про те, як одна жінка може змінити своє життя завдяки рішучості та віри у себе.

Дивитися фільм «Місіс Гарріс їде у Париж» онлайн в HD якості безкоштовно

Відгуки 1
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
"Місіс Гарріс їде у Париж" – це чарівна та надихаюча історія про мрії, віру в себе та пошук краси у простих речах. Фільм вражає своєю атмосферою і яскравими персонажами, які нагадують нам про важливість слідування своїм бажанням. Це чудова комедія, що викликає усмішку та надихає на нові пригоди!
Головна » Фільми » Місіс Гарріс їде у Париж