Полювання за янголами

Maximum Ride
Полювання за янголами
720
Оціни фільм
0 0
(0 голосів)
0

Фільм "Полювання за янголами" (Maximum Ride) заснований на однойменній серії романів Джеймса Паттерсона. У центрі сюжету – група дітей, які є напівлюдьми, напівангелами, оскільки в їхній ДНК було введено ген птахів. Головна героїня, Макс, разом зі своїми друзями, має здатність літати і володіє надзвичайними здібностями.

Сюжет розгортається навколо боротьби цих дітей за виживання, оскільки їх переслідують вчені та інші небезпечні персонажі, які хочуть використати їх для своїх експериментів. Діти намагаються втекти від своїх переслідувачів і знайти безпечне місце, водночас відкриваючи справжні секрети про своє походження та мету свого існування. Фільм поєднує елементи пригоди, фантастики та драми, підкреслюючи теми дружби, свободи та боротьби зі злом.

Дивитися фільм «Полювання за янголами» онлайн в HD якості безкоштовно

Відгуки 1
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
"Полювання за янголами" — це вражаючий трилер, який майстерно поєднує елементи драми та криміналу. Потужні виступи акторів і напружений сюжет тримають у напрузі до останньої хвилини, розкриваючи темні сторони людської природи та боротьбу за справедливість. Фільм залишає глядача замислитися над моральними виборами та жорстокими реаліями сучасного світу.
Головна » Фільми » Полювання за янголами