Місто пітьми / Темне місто [Режисерська версія]

Dark City
Місто пітьми / Темне місто [Режисерська версія]
1080
Оціни фільм
0 0
(0 голосів)
0

Фільм "Місто пітьми" (оригінальна назва "Dark City") — це науково-фантастична стрічка, випущена в 1998 році, режисером якої є Алекс Пройас. Сюжет розгортається навколо чоловіка на ім'я Джон Мердок, який прокидається в незнайомому місті без спогадів про своє минуле. Він виявляє, що місто покрите вічною ніччю і контролюється таємничими істотами, які мають здатність змінювати реальність і маніпулювати спогадами людей.

Джон намагається зрозуміти, чому його переслідують, і розкрити правду про своє минуле. Він стикається з поліцейським, який намагається його зловити, а також з жінкою, чия любов може бути ключем до його порятунку. У процесі Джон відкриває таємниці свого міста та його мешканців, а також зіткнеться з темними силами, які прагнуть контролювати людську свідомість.

Фільм порушує теми ідентичності, пам'яті та природи реальності, ставлячи під сумнів, що таке справжнє "я". "Місто пітьми" стало культовим завдяки своїй атмосфері, візуальному стилю та питанням філософського характеру, які воно піднімає. Режисерська версія фільму містить додаткові сцени та зміни, які поглиблюють сюжет і розкривають персонажів.

Дивитися фільм «Місто пітьми / Темне місто [Режисерська версія]» онлайн в HD якості безкоштовно

Відгуки 0
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Головна » Фільми » Місто пітьми / Темне місто [Режисерська версія]