Бійцівський клуб

Fight Club
Бійцівський клуб
1080
Оціни фільм
0 0
(0 голосів)
0

Фільм "Бійцівський клуб" розповідає історію неназваного героя, який веде одноманітне життя, працюючи на невеликій посаді в корпоративному світі. Він страждає від безсоння і відчуває глибоке розчарування життям. З метою втечі від своєї рутинної існування, герой починає відвідувати групи підтримки для людей з різними захворюваннями, що допомагає йому відчути емоції і знайти сенс.

Все змінюється, коли він зустрічає харизматичного Тайлера Дердена, який представляє альтернативний спосіб життя. Разом вони засновують "Бійцівський клуб" — підпільну організацію, де чоловіки можуть вивільнити свою агресію через фізичні бої. З часом клуб перетворюється на більш радикальну групу, що проводить акції протесту проти споживацтва та матеріалізму.

Фільм досліджує теми ідентичності, маскулінності, консумеризму та психічних розладів. У ньому порушується питання про те, як сучасне суспільство впливає на особистість та як людина може знайти себе в умовах, де традиційні цінності втрачають свою значимість. Завершується історія несподіваним поворотом, який змушує глядачів переосмислити всі події, що відбулися впродовж фільму.

Дивитися фільм «Бійцівський клуб» онлайн в HD якості безкоштовно

Відгуки 0
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Головна » Фільми » Бійцівський клуб