Початок

Inception
Початок
1080
Оціни фільм
0 0
(0 голосів)
0

Фільм "Початок" (Inception) розповідає про Домініка Кобба, професіонала в сфері корпоративного шпигунства, який спеціалізується на витягуванні цінної інформації з підсвідомості людей під час сну. Його завдання полягає в тому, щоб не лише викрасти ідеї, але й імплантувати нові, що є значно складнішим процесом, відомим як "інцепція".

Кобб отримує пропозицію від бізнесмена Сайто, який обіцяє йому звільнення від кримінальних звинувачень в обмін на успішне виконання завдання – ввести ідею в розум спадкоємця великої корпорації. Для цього Кобб збирає команду з експертів, кожен з яких має свої спеціалізації.

Фільм досліджує теми снів, реальності, пам'яті та втрати, зокрема через образи померлої дружини Кобба, Мал. Як команда занурюється в багаторівневі сни, ситуація ускладнюється, і їм доводиться зіткнутися з власними страхами та демонами, а також з небезпеками, які виникають у снах.

"Початок" став відомим своєю складною структурою, візуальними ефектами і глибоким філософським змістом, який ставить під сумнів природу реальності та ідентичності.

Дивитися фільм «Початок» онлайн в HD якості безкоштовно

Відгуки 0
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Головна » Фільми » Початок