Паразити

Parasite / Gisaengchung
Паразити
1080
Оціни фільм
0 0
(0 голосів)
0

Фільм "Паразити" ("Parasite") режисера Пон Джун Хо розповідає історію про соціальну нерівність і класову боротьбу в сучасній Південній Кореї. Сюжет зосереджений на сім'ї Кі та їхній спробі влаштуватися в заможне життя, використовуючи хитрість і обман.

Сім'я Кі живе в бідному районі і мріє про кращу долю. Молодший син, Кі У, отримує можливість стати репетитором для дочки багатої родини Пак. Використовуючи фальшиві документи, він вдає, що є студентом престижного університету. Поступово вся сім'я Кі проникає в життя Паків, займаючи різні посади — від водія до домогосподарки, і намагається витіснити справжніх працівників.

Однак ситуація ускладнюється, коли минуле, яке не залишає в спокої, починає виявлятися, й конфлікт між двома класами загострюється. Фільм порушує складні питання про класову нерівність, жадібність і людські стосунки, і завершується несподіваним і драматичним фіналом, що змушує задуматися про мораль і наслідки дій героїв. "Паразити" отримали безліч нагород, включаючи Оскар за найкращий фільм, що стало значною подією в історії кінематографа.

Дивитися фільм «Паразити» онлайн в HD якості безкоштовно

Відгуки 0
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Головна » Фільми » Паразити