Аполлон-13: Виживання

Apollo 13: Survival
Аполлон-13: Виживання
1080
Оціни фільм
0 0
(0 голосів)
0

Фільм "Аполлон-13: Виживання" розповідає про реальні події, пов'язані з місією NASA "Аполлон-13", яка сталася в 1970 році. Головні герої - астронавти Джим Ловелл, Фред Хейз і Джек Суігерт - відправляються в космічну подорож з метою приземлення на Місяць. Проте під час польоту стається аварія, коли один з кисневих балонів вибухає, що ставить під загрозу життя астронавтів і ускладнює повернення на Землю.

Фільм показує не тільки боротьбу астронавтів за виживання в умовах космосу, але й зусилля команди на Землі, яка намагається допомогти їм повернутися додому. Глядачі можуть побачити, як інженери та вчені розробляють рішення для усунення проблем, з якими стикаються астронавти, а також пережити напружені моменти, коли під час польоту виникають нові виклики.

"Аполлон-13: Виживання" підкреслює теми мужності, дружби та людської винахідливості в умовах екстремальних випробувань. Фільм є не лише захоплюючою історією про космічну місію, але й свідченням того, як команда може подолати великі труднощі, працюючи разом.

Дивитися фільм «Аполлон-13: Виживання» онлайн в HD якості безкоштовно

Відгуки 0
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Головна » Фільми » Аполлон-13: Виживання