Баунті / Заколот на Баунті

The Bounty
Баунті / Заколот на Баунті
1080
Оціни фільм
0 0
(0 голосів)
0

Фільм "Баунті" (The Bounty) - це історична драма, що базується на реальних подіях, пов'язаних з бунтом на британському кораблі "Баунті" в 1789 році. Основна сюжетна лінія фільму зосереджена на конфлікті між капітаном Вільямом Блігом та його командою, яка втомилася від суворих умов життя на борту.

Капітан Бліг, зіграний Мелом Гібсоном, є строгим, але вимогливим командиром, який намагається виконати свою місію з транспортування хлібного дерева з Таїті до Ямайки. Однак його жорсткий стиль управління викликає невдоволення серед матросів, що призводить до бунту, очолюваного його першим помічником Флетчером Кріссі (грає Ентоні Гопкінс). В результаті, команда скидає Бліга і залишає його на острові разом з кількома вірними матросами.

Фільм детально показує не лише сам бунт, а й подальші події, які відбуваються після цього, включаючи життя на Таїті, боротьбу за виживання та наслідки бунту для всіх учасників. "Баунті" досліджує теми влади, зради, честі та людських стосунків в екстремальних умовах.

Дивитися фільм «Баунті / Заколот на Баунті» онлайн в HD якості безкоштовно

Відгуки 0
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Головна » Фільми » Баунті / Заколот на Баунті